U bent momenteel niet ingelogd.
    Bezig met inloggen..
Vueltaspel 2021 is ten einde!
Het Cyclingmaster wielerseizoen zit er op! Dank allen voor het meespelen! Wij zien je graag weer terug volgend jaar bij het Girospel 2022. Mocht je vragen of spelsuggesties hebben, laat het ons weten via e-mail, Facebook of Twitter!

De prijzen

Hieronder treft u de prijzen aan van het Cyclingmaster Vueltaspel 2021! Deze prijzen worden beschikbaar gesteld door Bauke Mollema (#1 prijs) en The Pack (#2, #3 prijs) voor de spelers die bovenaan eindigen in ons Vueltaspel.


Winnaar Algemeen Klassement:
De winnaar van het Cyclingmaster Vueltaspel wint dit jaar een heel bijzondere hoofdprijs! Eén van de twee Trek - Segafredo wielershirts die Bauke Mollema droeg in de Giro d'Italia dit jaar, stelt Bauke ter beschikking aan de winnaar van het Cyclingmaster Vueltaspel!
Om de prijs helemaal bijzonder te maken, krijgt de winnaar tevens de bijbehorende rugnummers van de Giro d'Italia én een handtekening van Bauke Mollema op het wielershirt!


 

#2 Algemeen Klassement:
The Pack Bar bag is de ultieme manier om al je spullen op te bergen tijdens je fietsritten. Door het unieke ontwerp van de stuurtas is hij ontzettend eenvoudig los te koppelen van je fiets en ook als heuptas te dragen.
De persoon die als 2e eindigt in het Cyclingmaster Vueltaspel 2021 wint deze ruime stuurtas voor aan je fietsstuur t.w.v. € 49,95.


 

#3 Algemeen Klassement:
The Pack Phone Case is de perfecte manier om tijdens het fietsen veilig je telefoon op te bergen. De Phone Case is gemaakt van waterdicht materiaal, zodat je telefoon beschermd blijft tegen regen en zweet. Daarnaast biedt de Phone Case de mogelijkheid om pasjes, geld en eventueel wat sleutels op te bergen.
De #3 van het Cyclingmaster Vueltaspel 2021 wint deze gloednieuwe The Pack Phone Case t.w.v. € 27,95 in een maat naar keuze.


 

Winnaar Subleague Klassement:
De subleague die aan het einde van het Vueltaspel 2021 bovenaan staat in het Subleague Klassement wint behalve de eeuwige roem, ook nog eens een jaar lang gratis Cyclingmaster Club voor alle leden van de winnende subleague! Dat betekent meer statistiekjes en grafiekjes, onder andere over de prestaties van jou én je subleague in voorgaande Cyclingmaster-edities.

 


© 2015-2021   www.cyclingmaster.nl
header-photo is courtesy of www.zikliamatore.com