U bent momenteel niet ingelogd.
    Bezig met inloggen..
Het Tourspel 2018 staat gereed!
Welkom terug bij Cyclingmaster, het leukste wielerspelletje van Nederland! U kunt vanaf nu uw team gaan maken voor de Tour de France 2018. Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen via e-mail, Facebook of Twitter. Veel succes en plezier gewenst!

De prijzen

De prijzen voor de Tour de France 2018-editie van het Cyclingmaster-spel worden ter beschikking gesteld door Sportvoedingwebshop.com: de nr. 1 webwinkel van de Benelux op het gebied van sportvoeding!

Winnaar Algemeen Klassement:
De winnaar van het Tourspel 2018 ontvangt een SportvoedingWebshop.com wielertenue ter waarde van € 139,95. Het wielertenue bestaat uit een koersbroek en een wielershirt (korte mouw). Het tenue is in nauwe samenwerking met Bioracer ontwikkeld en is van de hoogst mogelijke kwaliteit.

 

#2 Algemeen Klassement:
De #2 van het Tourspel 2018 is de winnaar van een SportvoedingWebshop.com wielershirt op maat. Ook het Sportvoedingwebshop.com wielershirt is gemaakt in nauwe samenwerking met Bioracer en daardoor van topkwaliteit. Ben je zelf niet zo'n wielrenner? Dan mag je als alternatief ook kiezen voor een Sportvoedingwebshop.com hardloopshirt op maat!

 

#3 Algemeen Klassement:
De #3 van het Tourspel 2018 ontvangt een SportvoedingWebshop.com cadeaubon ter waarde van 50,- euro. Deze cadeaubon kan worden besteed aan sportvoeding, sportkleding en andere sportgerelateerde producten naar keuze bij SportvoedingWebshop.com: de webshop met het grootste sportvoeding-assortiment van Nederland en België.

 

#4 Algemeen Klassement:
De #4 van het Tourspel 2018 ontvangt een SportvoedingWebshop.com cadeaubon ter waarde van 25,- euro. Deze cadeaubon kan worden besteed aan sportvoeding, sportkleding en andere sportgerelateerde producten naar keuze uit de webshop op SportvoedingWebshop.com.

 

#5 Algemeen Klassement:
De #5 van het Tourspel 2018 ontvangt een SportvoedingWebshop.com cadeaubon ter waarde van 25,- euro. Deze cadeaubon kan worden besteed aan sportvoeding, sportkleding en andere sportgerelateerde producten naar keuze uit de webshop op SportvoedingWebshop.com.

 

Winnaar Subleague Klassement: [NIEUW]
De subleague die aan het einde van het Tourspel 2018 bovenaan staat in het Subleague Klassement wint behalve de eeuwige roem, ditmaal ook echt een prijs met dank aan Sportvoedingwebshop.com! Ieder lid van de winnende subleague wint namelijk een SportvoedingWebshop.com bandana naar keuze. Er valt te kiezen uit de volgende vijf modellen bandana's: New York, Boston, Chicago, Londen of Berlijn.
Wij verwachten een felle strijd om de winst in het Subleague Klassement deze Tour!

© 2015-2018   www.cyclingmaster.nl
header-photo is courtesy of www.zikliamatore.com