U bent momenteel niet ingelogd.
    Bezig met inloggen..
Het Vueltaspel 2019 is geëindigd!
Het Cyclingmaster Vueltaspel 2019 is ten einde. Dank allen voor het meespelen! Wij hopen u graag allen weer terug te zien volgend jaar bij het Cyclingmaster Girospel Mocht u ons willen steunen of mocht u ons tips willen geven bij toekomstige wijzigingen, volg ons dan op Twitter of Facebook!

De prijzen

De prijzen van het Vueltaspel 2019 van Cyclingmaster worden beschikbaar gesteld door Fiets.nl en Procycling Magazine. Procycling is het toonaangevende tijdschrift op het gebied van de internationale wielersport. Vanaf de Tour Down Under tot De Ronde en van de Tour de France tot aan het WK staat de redactie speciaal voor jou tussen de wielen om de meest unieke interviews en (foto)reportages te maken van het internationale profpeloton.

Bekijk hier een inkijkexemplaar van het meest recente Procycling magazine.

Winnaar Algemeen Klassement:
De winnaar van het Cyclingmaster Vueltaspel 2019 wint een twee-jaarabonnement op ProCycling Magazine ter waarde van € 87,40. Je ontvangt dan liefst 12 nummers Procycling inclusief de officiële Tour de France gidsen.

 

#2 Algemeen Klassement:
De #2 van het Vueltaspel 2019 is de winnaar van een jaarabonnement op ProCycling Magazine ter waarde van € 43,70. Dit abonnement bestaat uit 6 nummers Procycling.

 

#3 Algemeen Klassement:
De #3 van het Vueltaspel 2019 wint het ProCycling cadeau-abonnement ter waarde van € 21,85. Dit betekent dat je drie nummers ontvangt van het #1 tijdschrift op het gebied van de internationale wielersport.

 

Winnaar Subleague Klassement:
De subleague die aan het einde van het Vueltaspel 2019 bovenaan staat in het Subleague Klassement wint behalve de eeuwige roem, ook een echte prijs! Ieder lid van de winnende subleague krijgt namelijk een exemplaar van het meest recente Procycling Magazine toegezonden!

 


© 2015-2019   www.cyclingmaster.nl
header-photo is courtesy of www.zikliamatore.com