U bent momenteel niet ingelogd.
    Bezig met inloggen..
Het Tourspel 2019 is gestart!
Welkom bij Cyclingmaster, het leukste en spannendste wielerspelletje van Nederland en België! Op onze website wordt momenteel het Tourspel 2019 gespeeld. U kunt op ieder moment alsnog meedoen, dus aarzel niet en schrijf u in! Wij wensen iedereen veel succes en veel plezier.

De prijzen

De prijzen voor de Tour de France 2019-editie van Cyclingmaster worden ter beschikking gesteld door de wielerfanaten van het Nederlandse kledingmerk Le Patron. De casual wielerkleding van Le Patron is geïnspireerd op de zelfverzekerde looks en prestaties van helden als Coppi, Bartali, Koblet en Bahamontes. Een betere manier om je wielerpassie uit te dragen - als je niet op de fiets zit - kunnen we ons nauwelijks voorstellen!

Winnaar Algemeen Klassement:
De winnaar van het Tourspel 2019 ontvangt een Le Patron Gift Voucher ter waarde van € 100,-. De voucher is geldig als betaalmiddel voor alle items in de Le Patron webshop.
Voor dit bedrag kun je bijvoorbeeld een unieke sweater uitkiezen in de Le Patron webshop.

 

#2 Algemeen Klassement:
De #2 van het Tourspel 2019 ontvangt een Le Patron Gift Voucher ter waarde van € 75,-. De voucher is geldig als betaalmiddel voor alle items in de Le Patron webshop.

 

#3 Algemeen Klassement:
De #3 van het Tourspel 2019 ontvangt een Le Patron Gift Voucher ter waarde van € 50,-. De voucher is geldig als betaalmiddel voor alle items in de Le Patron webshop.
Ga jij voor het originele Kasseien-shirt of toch één van de andere T-shirts van Le Patron?

 

#4 Algemeen Klassement:
De #4 van het Tourspel 2019 ontvangt een Le Patron Gift Voucher ter waarde van € 25,-. De voucher is geldig als betaalmiddel voor alle items in de Le Patron webshop.

 

#5 Algemeen Klassement:
De #5 van het Tourspel 2019 ontvangt een Le Patron Gift Voucher ter waarde van € 25,-. De voucher is geldig als betaalmiddel voor alle items in de Le Patron webshop.

 

Winnaar Subleague Klassement:
De subleague die aan het einde van het Tourspel 2019 bovenaan staat in het Subleague Klassement wint behalve de eeuwige roem, ook een echte prijs! Ieder lid van de winnende subleague ontvangt een paar kwaliteitssokken van dezelfde sokkenset.

 


© 2015-2019   www.cyclingmaster.nl
header-photo is courtesy of www.zikliamatore.com