U bent momenteel niet ingelogd.
    Bezig met inloggen..
Het Tourspel 2021 is afgelopen!
Het Cyclingmaster Tourspel 2021 is ten einde. Dank allen voor het meespelen! Wij zien je graag weer terug bij het Vueltaspel 2021 dat op 14 augustus start. Mocht u vragen of spelsuggesties hebben, laat het ons weten via e-mail, Facebook of Twitter!

De prijzen

Hieronder treft u de prijzen aan van het Cyclingmaster Tourspel 2021! Deze prijzen worden beschikbaar gesteld door Procycling Magazine (#1, #2, #3 prijs) en The Pack (#1, #4, #5 prijs) voor de spelers die bovenaan eindigen in ons Tourspel 2021.


Winnaar Algemeen Klassement:
Procycling is het toonaangevende tijdschrift op het gebied van de internationale wielersport. Vanaf de Tour Down Under tot De Ronde en van de Tour de France tot aan het WK staat de redactie speciaal voor jou tussen de wielen om de meest unieke interviews en (foto)reportages te maken van het internationale profpeloton.
De winnaar van het Cyclingmaster Tourspel 2021 ontvangt een tweejarig abonnement op Procycling Magazine ter waarde van € 80,40.
Daarnaast wint de winnaar van het Cyclingmaster Tourspel 2021 ook nog eens The Pack opbergcase, speciaal gemaakt voor racefietsers, ter waarde van € 23,95. Meer informatie over The Pack opbergcase, kunt u hier vinden.


 

#2 Algemeen Klassement:
Procycling verschijnt 6x per jaar, voorafgaand aan de grote wielerevenementen. Ieder nummer heeft zijn eigen thema zoals de voorjaarsklassiekers, de Giro d’Italia en de Vuelta. Met als hoogtepunt de Officiële Tour de France Gids.
De #2 van het Cyclingmaster Tourspel 2021 wint een tweejarig abonnement op Procycling Magazine ter waarde van € 80,40, inclusief twee jaar de officiële Tour de France gids.


 

#3 Algemeen Klassement:
De #3 van het Tourspel 2021 is de winnaar van een jaarabonnement op Procycling Magazine ter waarde van € 40,20. Dit abonnement bestaat uit 6 nummers Procycling, inclusief de officiële Tour de France gids.


 

#4 Algemeen Klassement:
The Pack Phone Case is de perfecte manier om tijdens het fietsen veilig je telefoon op te bergen. De Phone Case is gemaakt van waterdicht materiaal, zodat je telefoon beschermd blijft tegen regen en zweet. Daarnaast biedt de Phone Case de mogelijkheid om pasjes, geld en eventueel wat sleutels op te bergen.
De #4 van het Cyclingmaster Tourspel 2021 wint deze gloednieuwe The Pack Phone Case t.w.v. € 27,95 in een maat naar keuze.


 

#5 Algemeen Klassement:
The Pack is een case, speciaal gemaakt voor racefietsers, waarin alle gebruikelijke bagage (smartphones, sleutels, pasjes of zelfs een binnenbandje) netjes opgeborgen kan worden tijdens het fietsen. Ideaal dus om je waardevolle spullen te beschermen tegen weer en wind!
De #5 van het Cyclingmaster Tourspel 2021 wint zo'n mooie The Pack case t.w.v. € 23,95 en mag zelf kiezen tussen de varianten 'Dark Jeans', 'Ocean Blue' of 'Light grey'.


 

Winnaar Subleague Klassement:
De subleague die aan het einde van het Tourspel 2021 bovenaan staat in het Subleague Klassement wint behalve de eeuwige roem, ook nog eens een jaar lang gratis Cyclingmaster Club voor alle leden van de winnende subleague! Dat betekent meer statistiekjes en grafiekjes, onder andere over de prestaties van jou én je subleague in voorgaande Cyclingmaster-edities.

 


© 2015-2021   www.cyclingmaster.nl
header-photo is courtesy of www.zikliamatore.com