U bent momenteel niet ingelogd.
    Bezig met inloggen..
Het Vueltaspel 2023 zit er op!
Het Cyclingmaster Vueltaspel 2023 is ten einde. Dank allen voor het meespelen! Wij zien je graag weer terug in 2024 bij Cyclingmaster. Mocht je vragen of spelsuggesties hebben, laat het ons weten via e-mail, Facebook of Twitter!

De prijzen

Hieronder treft u de prijzen aan van het Cyclingmaster Vueltaspel 2023! De hoofdprijs is door Cyclingmaster aangeschaft, en betreft een uniek INEOS-shirt van Thymen Arensman. Daarnaast heeft The Pack weer mooie prijzen beschikbaar gesteld voor de #2 en #3 van het Vueltaspel.

Winnaar Algemeen Klassement:
Mede met dank aan de mensen die ons financieel steunen via Cyclingmaster Club, hebben we voor de winnaar een unieke hoofdprijs: het gesigneerde INEOS-wielershirt van Thymen Arensman. Het betreft het officiële shirt van de wielerploeg, gedragen door Thymen, en heeft o.a. een unieke Arensman bedrukking in de kraag.
Om de prijs compleet te maken, heeft Thymen tevens twee INEOS-handschoentjes toegevoegd. Een bijzonder collector's item voor de winnaar van ons komende Vueltaspel dus!


 

#2 Algemeen Klassement:
Met The Pack Snack Bag hoef je nooit meer je achterzakken vol te proppen: de tas is speciaal ontworpen om al je fietsbenodigdheden in te doen. De Snack Bag bevestig je eenvoudig aan je fietsstuur en wordt geleverd met handige schouderriem.
De persoon die als 2e eindigt in het Cyclingmaster Vueltaspel 2023 wint deze speciale snack bag t.w.v. € 39,95.

 

#3 Algemeen Klassement:
The Pack AWG zadeltas is een zadeltas die alles wat je erin bewaart, schoon en droog houdt. Deze zadeltas is speciaal ontworpen om in alle weersomstandigheden (All Weather Gear) te gebruiken. Bovendien is dit tasje door het gebruikte materiaal ook super gemakkelijk te reinigen. Ideaal dus om je waardevolle spullen te beschermen tegen weer en wind!
De #3 van het Cyclingmaster Vueltaspel 2023 wint een The Pack zadeltas t.w.v. € 27,45.
Als alternatief, mag ook gekozen worden voor de populaire The Pack Essentials opbergcase.

 

Winnaar Subleague Klassement:
De subleague die aan het einde van het Vueltaspel 2023 bovenaan staat in het Subleague Klassement wint behalve de eeuwige roem, ook nog eens een jaar lang gratis Cyclingmaster Club voor alle leden van de winnende subleague! Dat betekent meer statistiekjes en grafiekjes, onder andere over de prestaties van jou én je subleague in voorgaande Cyclingmaster-edities.


 


© 2015-2024   www.cyclingmaster.nl
header-photo is copyright of Getty Images