U bent momenteel niet ingelogd.
    Bezig met inloggen..
Tourspel 2024 is in volle gang
Welkom bij Cyclingmaster, het leukste en spannendste wielerspel van Nederland! Ons Tourspel 2024 is gestart, maar je kunt nog altijd een team maken en meedoen, bv. bij je favoriete subleague! Vragen of suggesties? Laat het ons weten via e-mail of Twitter!

De prijzen

Hieronder treft u de prijzen aan van het Cyclingmaster Tourspel 2024. De hoofdprijs van het spel betreft ditmaal een Visma - Lease a Bike wielershirt gesigneerd door Robert Gesink! Daarnaast stelt ook The Pack vier mooie prijzen beschikbaar voor de #2 t/m #5 van het Tourspel 2024.

Winnaar Algemeen Klassement:
Mede met dank aan de Cyclingmaster Club supporters, hebben we voor de winnaar een mooie hoofdprijs: een Visma - Lease a Bike replica wielershirt, gesigneerd door Robert Gesink, alias de Condor van Varsseveld. In tegenstelling tot de hoofdprijzen in de afgelopen 3 jaar, betreft het ditmaal dus een gloednieuw niet-gedragen wielershirt (maat M), rechtstreeks uit de Visma - Lease a Bike webshop.

Met een handtekening erop van Robert Gesink, de Nederlandse profwielrenner die reeds 23 maal aan een grote wielerronde deelnam, is dit een heel bijzondere prijs voor de winnaar van ons Tourspel 2024.


 

#2 Algemeen Klassement:
De wielerkenner die als tweede eindigt in ons Cyclingmaster Tourspel 2024 wint een The Pack fietsbroek. Deze fietsbroek biedt optimale spierondersteuning en is tegelijkertijd toch licht en goed ademend. Dankzij de perfecte pasvorm en het comfortabele zitvlak geniet je van ongekend comfort tijdens elke rit. Met deze broek ben je klaar voor elke uitdaging op de racefiets, groot of klein!

Deze fietsbroek ter waarde van € 89,95 wordt beschikbaar gesteld door The Pack, in een maat naar keuze, aan degene die als #2 eindigt in ons Tourspel.

 

#3 Algemeen Klassement:
De #3 van het Cyclingmaster Tourspel 2024 wint een The Pack fietsshirt. Dit iconische shirt heeft een uniek ontwerp met diagonale rits en is gemaakt van de beste Italiaanse stoffen. Het shirt is beschikbaar in de 'Navy' of 'Zwart' variant.

The Pack stelt dit fietsshirt t.w.v. € 54,95 beschikbaar, in een maat naar keuze, aan degene die als derde eindigt in het Algemeen Klassement.

 

#4 Algemeen Klassement:
Met The Pack Snack Bag hoef je nooit meer je achterzakken vol te proppen: de tas is speciaal ontworpen om al je fietsbenodigdheden in te doen. De Snack Bag bevestig je eenvoudig aan je fietsstuur en wordt geleverd met handige schouderriem.

De persoon die als vierde eindigt in het Cyclingmaster Tourspel 2024 wint deze bijzondere stuurtas t.w.v. € 44,95.

 

#5 Algemeen Klassement:
The Pack Essentials opbergcase is een case speciaal gemaakt voor racefietsers, waarin alle gebruikelijke bagage (smartphones, sleutels, pasjes of zelfs een binnenbandje) netjes opgeborgen kan worden tijdens het fietsen. Ideaal dus om je waardevolle spullen te beschermen tegen weer en wind!

De #5 van het Cyclingmaster Tourspel 2024 wint een The Pack Essentials opbergcase naar keuze t.w.v. € 24,95.

 

Winnaar Subleague Klassement:
De subleague die aan het einde van het Tourspel 2024 bovenaan staat in het Subleague Klassement wint behalve de eeuwige roem, ook nog eens een jaar lang gratis Cyclingmaster Club voor alle leden van de winnende subleague! Dat betekent meer statistiekjes en grafiekjes, onder andere over de prestaties van jou én je subleague in voorgaande Cyclingmaster-edities.


 


© 2015-2024   www.cyclingmaster.nl
header-photo is copyright of Getty Images