U bent momenteel niet ingelogd.
    Bezig met inloggen..
Girospel 2023 staat gereed!
Welkom bij Cyclingmaster, het leukste en spannendste wielerspel van Nederland! Ons Girospel 2023 is ten einde. We zien u graag weer terug bij ons Tourspel! Vragen of suggesties? Laat het ons weten via e-mail, Facebook of Twitter!

De prijzen

Hieronder treft u de prijzen aan van het Cyclingmaster Girospel 2023! De hoofdprijs wordt beschikbaar gesteld door dé nieuwe Nederlandse ronderenner: Thymen Arensman van Team INEOS Grenadiers, terwijl de prijzen voor #2 en #3 prijs komend spel worden verzorgd door The Pack.

Winnaar Algemeen Klassement:
Voor de winnaar van het Cyclingmaster Girospel hebben we weer iets heel bijzonders in petto: de deelnemer die bovenaan eindigt in het Algemeen Klassement wint een door Thymen Arensman gesigneerd wielershirt, die hij droeg in de Vuelta a Espana 2022 voor Team DSM! Dit was de ronde waar hij de koninginnerit won en als 6e eindigde in het Algemeen Klassement!
Om de prijs helemaal bijzonder te maken, krijgt de winnaar tevens één van Thymen Arensman's rugnummers van de Vuelta 2022 en de gesigneerde etappekaartjes van de drie 'Nederlandse' etappes.


 

#2 Algemeen Klassement:
Met The Pack Snack Bag hoef je nooit meer je achterzakken vol te proppen: de tas is speciaal ontworpen om al je fietsbenodigdheden in te doen. De Snack Bag bevestig je eenvoudig aan je fietsstuur en wordt geleverd met handige schouderriem.
De persoon die als 2e eindigt in het Cyclingmaster Girospel 2023 wint deze speciale snack bag t.w.v. € 39,95.

 

#3 Algemeen Klassement:
The Pack Essentials opbergcase is een case speciaal gemaakt voor racefietsers, waarin alle gebruikelijke bagage (smartphones, sleutels, pasjes of zelfs een binnenbandje) netjes opgeborgen kan worden tijdens het fietsen. Ideaal dus om je waardevolle spullen te beschermen tegen weer en wind!
De #3 van het Cyclingmaster Girospel 2023 wint een The Pack Essentials opbergcase t.w.v. € 24,95 in een stijl naar keuze.

 

Winnaar Subleague Klassement:
De subleague die aan het einde van het Girospel 2023 bovenaan staat in het Subleague Klassement wint behalve de eeuwige roem, ook nog eens een jaar lang gratis Cyclingmaster Club voor alle leden van de winnende subleague! Dat betekent meer statistiekjes en grafiekjes, onder andere over de prestaties van jou én je subleague in voorgaande Cyclingmaster-edities.


 


© 2015-2023   www.cyclingmaster.nl
header-photo is copyright of Getty Images