U bent momenteel niet ingelogd.
    Bezig met inloggen..
Tourspel 2024 is in volle gang
Welkom bij Cyclingmaster, het leukste en spannendste wielerspel van Nederland! Ons Tourspel 2024 is gestart, maar je kunt nog altijd een team maken en meedoen, bv. bij je favoriete subleague! Vragen of suggesties? Laat het ons weten via e-mail of Twitter!

Over ons

Waarom is Cyclingmaster opgericht?
Cyclingmaster is in 2015 opgericht om een populair spelconcept nieuw leven in te blazen. Als jarenlange speler van soortgelijke wielerspellen (AD Rondemaster en Tourcoach), heb ik gemerkt dat het volgen van een wielerronde een intense beleving wordt door het spelen van dit spel.

Omdat ik er van overtuigd ben dat dit wielerspel kan helpen bij het aantrekkelijker maken van de wielersport, is het mijn doel om Cyclingmaster voor een zo groot mogelijk publiek beschikbaar te maken. Hierbij speelt geld geen rol: het betreft een vrijwillig initiatief dat de organisatoren enkel tijd en geld kost. Ook garandeer ik dat het altijd mogelijk zal zijn om gratis aan dit spel deel te nemen. Cyclingmaster is én blijft een initiatief van wielerliefhebbers, voor wielerliefhebbers.

Mocht u contact met ons wensen op te nemen, dan kunt u ons bereiken op Facebook, Twitter of via email (infocyclingmaster.nl). Wij wensen u veel speelplezier toe!

Vriendelijke groet,
Gérard
oprichter en eigenaar Cyclingmaster


 

Samenwerken met Cyclingmaster

Cyclingmaster is een online spel, georganiseerd door vrijwilligers, waaraan iedereen gratis kan deelnemen. Tegelijkertijd zijn er toch prijzen te winnen, met dank aan de vele partijen die bereid zijn geweest om prijzen ter beschikking te stellen in ruil voor promotie rond ons Cyclingmaster-spel.

Door de jaren heen, werkten we naar tevredenheid samen met:

Ons streven is altijd om ervoor te zorgen dat een samenwerking absoluut geen tijd en moeite kost voor de persoon of organisatie die de prijzen ter beschikking stelt.
Mocht u of uw bedrijf ook geïnteresseerd zijn om prijzen ter beschikking te stellen aan het Cyclingmaster-wielerspel in ruil voor promotie, laat het ons weten door een mailtje te sturen naar info cyclingmaster.nl.Een zestal dagprijzen klaar voor verzending (Tourspel 2015)


Een prijs ontvangen door winnaar Ruvu (Tourspel 2018)
 

Het Cyclingmaster Team
Gérard Hoeberigs
eigenaar en webmaster/beheerder
info cyclingmaster.nl

Gérard (41) doet al meer dan 25 jaar mee aan online wielerspellen en is oprichter en ontwikkelaar van het Cyclingmaster-spel (teamnaam Sastre's Apostelen). Hij is eindverantwoordelijk voor het functioneren van het spel en doet de externe communicatie namens Cyclingmaster.

Jean-Louis Houben
uitslagverwerking
jeanlouis cyclingmaster.nl

Jean-Louis (28) is een fanatieke wielerliefhebber en speelt mee met het spel onder de teamnaam DiSqualo. Als Cyclingmaster-kracht van het eerste uur, volgt hij de laatste wielerontwikkelingen op de voet. Hij verwerkt geregeld de uitslagen van de etappe, zodat de markt weer snel geopend kan worden.

Lennart van Wageningen
uitslagverwerking en rennerprijs-bepaling
lennart cyclingmaster.nl

Lennart (27) is ook een speler van het eerste uur (teamnaam De Rode Lantaarn). Hij is mede-verantwoordelijk voor het verwerken van de uitslagen. Lennart is tevens onze specialist op het gebied van het bepalen van startwaardes (de rennerprijs bij aanvang van een wielerronde).
© 2015-2024   www.cyclingmaster.nl
header-photo is copyright of Getty Images